Kadının Cinsel Evrimi? Kadınlar Cinsel Önceliklerlerini Tamamen Değiştiriyor mu? - 06- Bc Music Blog

Breaking

BANNER 728X90

1 Mart 2022 Salı

Kadının Cinsel Evrimi? Kadınlar Cinsel Önceliklerlerini Tamamen Değiştiriyor mu?



Kadının Cinsel Evrimi?
 Kadınlar Cinsel Önceliklerlerini Tamamen Değiştiriyor mu?

 Britney Spears, bugün çoğu küçük kızın özlemini duyduğu şeyin özü haline geldi.  Günün herhangi bir saatinde TV'yi açın ve Sex and the City'den WWE'nin Pazartesi Gecesi Raw'ına kadar her şovun seksi kucakladığı ve kadınların bolca seks yaptığı görülüyor.  Ve inan bana - seks satar.

 Tüm bunlarla ilgili sorun, seksin daha az kutsal bir deneyim ve daha çok bir pazarlık kozu haline gelmesidir.  Ben gençken, annem bana hep bacak bacak üstüne atmayı ve bir hanımefendi gibi davranmayı öğretirdi, ama görünüşe göre günümüz gençliği eğitimini MTV Janet'in bir adamın "iyi paket tamam, sanırım yapmam gerekecek" diye zikretmesinden alıyor.  bu gece sür."  Ve Britney bakire olduğunu iddia etse de, davranışları onun başka bir şey olmadığını gösteriyor.

 biz lanetliyiz sen mübareksin
 Bu yeni keşfedilen kadınların özgürlüğü bir lanet mi yoksa bir lütuf mu?  Dürüst olmak gerekirse, erkekler seksin daha kolay ulaşılabilir olmasından ve evliliğin senaryoya bağlı olmamasından daha mı mutlu (tamam, tamam)?

 Şimdi, orgazm olmak, kadınlar için karanlıkta çok fazla bir şans değil ve erkekler, kadınlarını yatak odasında mutlu etmek için her zamankinden daha fazla (cinayeti bağışlayın) çalışıyorlar.  Niye ya?  Kadınları gerçekten mutlu etmek istedikleri için mi yoksa şimdiye kadar yattığı diğer erkeklerle rekabet ediyormuş gibi hissettikleri için mi?

 Belki de bu yüzden erkekler her zaman kadınların bedenin önemli olduğunu söylediğinden şikayet ederler.  Oluyor, beni yanlış anlama, sadece erkeklerin düşündüğü şekilde değil.  Kadınlar "ne kadar büyük o kadar iyi" zihniyetine sahip değiller.  İçimizi incitmeden tatmin edecek yeterli bir boyutu seviyoruz.  Ama bunun yanında, kadınlar seks bölümünde erkekleri geçmeye mi başladı?

 gerçekten üzücü
 Aldığım e-posta ve karşılaştığım kadın ve erkekler arasında, birçok kadının cinsel kaprislerine her zamankinden daha fazla teslim olduğu açık.  Demek istediğim, bu tek gecelik ilişkileri olan tüm bu adamlar kiminle zaten?  Yanlış mı?  Yoksa erkekler her zamankinden daha mı mutlu?

 Kadınlar hem toplantı odasında hem de yatak odasında iddialı (hatta saldırgan) hale geldiler.  Sorun, kadınların sonunda orgazm olmayı talep etmelerinde değil, seks ve cinsel eylemlere giderek daha az değer vermelerinde yatmaktadır.

 Eskiden bazı kadınların seksi aşk sandığını düşünürdüm ama bence birçok kadın aradaki farkı tam olarak biliyor ve sadece kurtulmak istiyor.  Peki bu erkekleri nasıl hissettiriyor?  Senin gibi düşünen kadınların olduğunu bilmek?  Bir erkekle tanışmak niyetiyle çıkıp, onu bir daha görmemek niyetiyle onu başından savmak isteyen kadınlar mı?  Erkekler bunu yapınca midem bulanıyor ve dürüst olmak gerekirse, kadınlar yapınca midem daha da kötü oluyor.



 neden düşünüyorsun?
 Argümanı defalarca duydum: "Erkekler yıllardır yapıyor, biz neden yapmayalım?"  Veya, "Neden bir kadın bir grup erkekle yattığında sürtük oluyor da bir erkek bunu yaptığında o bir aygır oluyor?"  Çünkü biz kadınız.  Cinsel kontrol bizdedir ve elde edilmesi zor olan erkeklerin erkekler olduğu güne kadar işler her zaman böyle olacak.

 Adamların ne yaptığı kimin umurunda?  Karşılaştığım çoğu erkek, ilk gece hiç düşünmeden bir kadınla yatardı, ama bittikten sonra çoğu, "Vay canına, bahse girerim annem onu ​​severdi" diye düşünmüyor.  Görünüşe göre erkekler biraz daha eski kafalı hale geliyor ve cinsel kısıtlamayı koruyabilecek bir kadın arıyor, ancak kadınlar yeni milenyuma intikam duygusuyla giriyor.

 Kadınlar artık suçluluk duymadan uyuyabiliyor çünkü bu giderek daha fazla kabul görüyor.  Ve bir ömür boyu birden fazla partnere sahip olmak gayet iyidir;  kadınlar John, kuzeni ve en iyi arkadaşıyla yatmaya başlayınca işler farklı bir hal almaya başlar.

 Aşk evliliği
 Belki de aşk ve evliliğin artık eskisi kadar ağır olmamasındandır.  Ne de olsa, kadınlar evle ilgilenirken evin geçimini sağlamak için erkeklere bağımlıydı.  Kadınlar, ebeveynlerinin evinden yeni kocalarının evine taşındı.  Artık kadınların erkeklere ihtiyacı yok;  kimileri bir geceliğine, kimileri bir süreliğine, kimisi bir ömür boyu.  Ama nedenleri ne olursa olsun, görünürde bir halt yok gibi görünüyor.

 Bazen kendi evlilik arzumun biraz modası geçmiş olduğunu hissediyorum çünkü günümüz kadınının neredeyse her şekilde bağımsız ve özgür olması gerekiyor.  Görünüşe göre kadınlar, bir erkeği kaybetmenin acısını ve ıstırabını yaşamaktan bıkmış ve bazıları derin duygularını kapatıp kendi cinsel radarlarını açmayı başarmış.

 çocuklar kendinden geçmiş
 Erkekler, kadınların erkeklerle yatabilecekleri ve bir bağlılık beklemedikleri veya gerektirmedikleri bu yeni cinsel bağımsızlığa sahip oldukları için mutlu mu?  Yoksa erkekler, klozet kapağını her zaman açık bıraktığınızı anlamak için kadınların iç çamaşırlarını yeterince uzun süre açık tutmasını mı tercih eder?

 Annem, bugün olanların da eskiden her gün olduğunu, aradaki farkın tüm dünyanın göreceği şekilde televizyonda yayınlanmadığını söyledi.  Ama geçen gün, neler olup bittiğini görmek için kutuyu açtığımda, The Maury Povich Show'un (bir talk-show) programda kim olduğundan emin olmadıkları için DNA testi isteyen kadınlar olduğunu görmek beni üzdü.  çocuklarının babası Belki de bu talihsiz çocuğa hamile kalındığında doğum kontrol hapları ve yeterli koruma işe yarayabilirdi.

 kadınlar gelsin mi...
 Kadınların çok yol kat ettiğine şüphe yok - kurumsal merdivenleri tırmanıyoruz, aileleri büyütüyoruz ve insan olarak elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz - ama biz bayanlar olduğumuzu unuttuk mu?  Hâlâ cinsel gücümüz var ve bazı kadınlar, rastgele cinsel davranışlarda bulunarak erkeklerle aynı seviyede olmaya bir adım daha yaklaştıklarını düşünseler de, gerçekte sadece ölümlerini sürdürüyorlar.

 Ama ben sonsuz bir iyimserim ve kadınların cinsel evriminin o kadar da kötü olmadığına inanıyorum ve bazı erkekler ve kadınlar kiminle yattıklarını umursamazken, diğerleri hala cinselliğe çok değer veriyor ve orgazmlarını sadece erkeklere vermiyor.  kimse.

 Beyler, kendinizi her zaman koruyun ve bunu kendinize bedava prezervatif alarak başlayın.


 Süper Havalı Adam, Süper Seksi Erkek, Kas Modeli, Yakışıklı, Ateşli Adam, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Kaslı Gay, Sakallı, Kaslı Gay, Bayramcigerli.blogspot.com , Seks, Seks İpuçları, İpuçları,  Kadının Cinsel Evrimi?,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder